Zij verwachtten niet dat deze mevrouw terug zou vechten nadat zij het waterpark moest verlaten

Gepubliceerd op 03/17/2021
Advertentie

Hun dag begon met een leuke familie activiteit. Dit is tevens ook de reden waarom zij zo verrast was dat zij op dezelfde dag onterecht zou worden behandeld en voorschut werd gezet. Het probleem lag niet aan de kleine kinderen die aan het spelen waren. Het lag veel gevoeliger. De vrouw werd het park uit gezet nadat zij pas een paar minuten in het water zat. Zij was woedend.

Water Park Kicked Mom Out For Her Outfit But Has No Clue That She Won't Stand For This

Zij verwachtten niet dat deze mevrouw terug zou vechten nadat zij het waterpark moest verlaten

Madelyn Sheaffer

Deze mevrouw uit Odessa, Missouri genaamd Madelyn Sheaffer is een toegewijde moeder. Iedereen kent haar als het type die alles zou doen om ervoor te zorgen dat haar gezin gelukkig was. Toen ze halverwege de dertig was, gebeurde er iets bizars waardoor haar hele wereld op z’n kop kwam te staan. Wat was er met deze vrouw gebeurd dat haar leven voorgoed veranderde?

Her Name Is Madelyn Scheaffer

Madelyn Scheaffer

Haar toewijding

Na zeven jaar probeerden een aantal medewerkers van het waterpark haar harde werk in een slecht daglicht te zetten. Madelyn heeft ontzettend veel meegemaakt, en zeggen dat zij het “moeilijk” had is daarom een understatement. Wat er in het waterpark is gebeurd, moet verschrikkelijk zijn geweest. Doordat het haar leven drastisch had beïnvloed, naast al haar bezigheden.

Hard Work

Haar toewijding

Tijd voor een besluit

Zij ontdekte iets over zichzelf in 2005 wat haar leven totaal veranderde. Zij moest keuzes maken. Nadat zij een ongeluk had gehad leed zij aan een hernia. Madelyn gleed uit in de badkuip nadat zij te ver voorover boog.

It Was Time To Make A Decision

Tijd voor een besluit

Een verandering

Haar leefstijl was niet goed voor haar lichaam, laat staan gezond. Op een dag had zij er genoeg van. Dit was het moment waarop zij wat veranderingen moest doorbrengen in haar leven. De pijn van een hernia was voldoende om haar leven volledig anders te gaan leiden.

A Change

Een verandering

Het was een teken

Tijdens het ongeluk duurde het niet lang voor het ambulance personeel aankwam. Maar de moeder weigerde te bewegen door de intense pijn. Doordat zij zo leed en verging van de pijn, stuurde zij het personeel weg en wilde zij liever nog een aantal dagen in de badkuip blijven liggen.

It Was A Sign

Het was een teken

Kalmte

Na wat tijd daar te hebben doorgebracht voelde zij uit het niets een kalm gevoel in haar lichaam. Dit was geen onderdeel van een bepaald plan van Madelyn. Zij zag dit als een teken dat zij niet goed voor zichzelf zorgde en dat zij haar leven verwaarloosde door iedereen uit de familie te verzorgen.

A Sense Of Calm

Kalmte

Klaar voor verandering

Madelyn zei het volgende: “Dit had het eerste teken voor mij moeten zijn om af te vallen. Maar het duurde nog een jaar voor ik actie ondernam.” Ondanks alles gebeurde er iets indrukwekkends toen zij haar wilskracht en zekerheid bij elkaar raapte.

She Was Determined To Change

Klaar voor verandering

Beste fase uit haar leven

Na twee jaar maakte zij een grote verandering in haar leven doordat zij 45 kilo was afgevallen! Na 5 jaar zag zij er nog steeds super goed uit. Maar zij had echter geen idee dat ze een van de zwaarste momenten uit haar leven zou gaan krijgen.

Best Shape Of Her Life

Beste fase uit haar leven

Dapper

Madelyn was zeker in de beste fase uit haar leven, want ze woog 77 kilo op 43-jarige leeftijd. Ze had veel zelfvertrouwen. Op een warme dag probeerde ze iets compleet nieuws uit, wat ze nog niet eerder had gedaan. Ze wist dat haar lichaam niet perfect was, maar toch was zij zo moedig om een nieuwe, zwarte bikini te dragen en met haar gezin naar het Adventure Oasis waterpark te gaan. Zonder enig benul hadden zij daar iets minder goeds voor haar in petto.

Mustering The Bravery To Do It

Dapper

In de gaten gehouden worden

Toen zij in het waterpark waren keek Madelyn naar iedereen hun lichaam. Het maakte niet uit of zij jong of oud waren, zij was nog altijd niet jaloers! Toentertijd was zij heel zelfverzekerd en was zij blij met haar uiterlijk, wetende dat zij hier veel tijd en energie in heeft gestopt. Madelyn had echter niet door dat iemand haar in de gaten hield.

Someone Was Watching Her

In de gaten gehouden worden

Zelfvertrouwen hebben

Er is geen twijfel over mogelijk dat afvallen heel moeilijk is. Bovendien is het nog moeilijker om na veel overgewicht te hebben gehad, de moed en het zelfvertrouwen te verzamelen om een bikini te dragen. Ook als je een beetje gewicht bent verloren, komt het zelfvertrouwen er niet automatisch bij. Madelyn voelde zich goed over zichzelf en haar vooruitgangen, maar door deze gebeurtenis ging dat uiteindelijk allemaal veranderen.

Confidence Is Key

Zelfvertrouwen hebben

Vol ongeloof

Zij deed haar handdoek af en ging zitten voordat zij een duik in het koude water besloot te nemen. Twee vrouwelijke personeelsleden kwamen later naar haar toe voor ongeveer vijf minuten. Madelyn vond het lastig om de uitspraken van de twee tot zich door te laten dringen.

She Could Not Believe It

Vol ongeloof

Wat zeiden ze?

Madelyn vroeg aan het personeel van het waterpark of zij konden herhalen wat zij zeiden, terwijl zij in haar zonlicht stonden. Wellicht had zij iets verkeerd begrepen. Zij was totaal verbijsterd door wat de vrouwelijke personeelsleden tegen haar zeiden, en kon geen woord uitbrengen.

Employees Say What

Wat zeiden ze?

Haar “ongepaste” outfit

Een van de vrouwen ging op Madelyn’s verzoek in met een diepe zucht en herhaalde zichzelf. De twee vertelden Madelyn nogmaals, dat wat ze droeg ‘te klein’ en ‘ongepast’ was, gezien het feit dat ze zich in een familiepark bevond. Hoe kan dit waar zijn?

Her “Inappropriate” Outfit

Haar “ongepaste” outfit

Volgens wie?

Madelyn droeg op dat moment een “volledige” bikinibroek, en daardoor was ze in de war toen ze naar de andere vrouwen in het waterpark keek. Veel van hen droegen schaarsere badkleding dan zijzelf! Ze wist gelijk dat er iets mis was.

According To Who's Standards

Volgens wie?

Aangevallen voelen

Ze kon haar emoties niet verbergen, doordat zij zich zo ellendig voelde. Het was op dat moment moeilijk om ze niet te uiten. Ze kon er niets aan doen, maar voelde zich voorschut gezet en schaamde zich rot na wat de vrouwelijke werknemers haar hadden verteld. Het leek bijna alsof de medewerkers haar iets hadden aan gedaan.

She Felt Violated

Aangevallen voelen

Voor zichzelf opkomen

Na een korte tijd besloot zij zich niet meer miserabel te voelen. In plaats daarvan werd zij razend. Madelyn zei het volgende: “Ik schaamde mij op het ene moment – maar daarna dacht ik: Geen sprake van.” Zij had te hard haar best gedaan om haar droom lichaam te krijgen en zij liet deze vrouwen haar zelfvertrouwen niet wegnemen.

Taking A Stand

Voor zichzelf opkomen

Een statement

Madelyn bleef bij haar standpunt door te zeggen: “Mijn lichaam is anders dan de jonge meiden die hier in hun bikini’s rondlopen. Waarom zou ik mij schamen voor hoe ik eruit zie? Ik voel mij comfortabel in mijn bikini. Ik ben blij met wie ik ben.”

They Singled Out Her Out

Een statement

Heb je lichaam lief

Madelyn voegde aan haar statement toe dat: “Mijn eerste reactie was: waarom schop jij mij eruit? Zij zeiden dat mijn bikinibroek ongepast was. Dat was grappig, want in mijn ogen is dit een normale bikinibroek.” Iedere vrouw met elke soort maat moeten hun lichaam kunnen accepteren en van hunzelf leren houden zonder hun eigen ervoor te schamen.

Embracing Your Body

Heb je lichaam lief

Verlegen

Ze zocht naar de medewerkers die haar hadden aangesproken. De twee keken haar nog steeds van top tot teen aan en hun gezichten spraken boekdelen. Als dit een aantal jaar geleden was gebeurd, wist Madelyn dat ze niet voor zichzelf op zou kunnen komen omdat ze te verlegen was. Gelukkig is het deze keer anders voor haar.

Time To Take A Stand

Verlegen

Sterk zijn

Zij was zich ervan bewust dat ze sterk moest zijn en voor zichzelf op moest komen. Uiteindelijk werd duidelijk dat de medewerkers van het park haar eruit hadden gezet zonder geldige reden. Zij zal het niet accepteren dat haar zelfvertrouwen zo makkelijk wordt weggenomen, na al die jaren van hard werken.

Standing Up For Herself

Sterk zijn

Twee opties

De jonge vrouwen lieten de situatie niet voor wat het was. Zij gingen door en vertelde Madelyn dat er twee opties waren. Zij moest een broekje over haar bikinibroek dragen of het park verlaten. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze uitspraken Madelyn nog bozer maakte, waarop zij uiteindelijk om de manager vroeg.

They Gave Her Two Options

Twee opties

Keuzes

Madelyn reageerde op wat de medewerkers haar hadden verteld: “Nou, ik ga mij niet bedekken, en als je denkt dat ik wegga, kun je maar beter de politie bellen en zeggen dat ze me naar buiten moeten begeleiden.” Ze voelde zich zeker voorschut gezet doordat ze door deze werknemers werd aangesproken; maar ze had niet het gevoel dat ze alleen voor zichzelf opkwam, maar voor vrouwen over het algemeen.

Choosing

Keuzes

De politie

Helaas werd de politie gebeld en arriveerden uiteindelijk bij het waterpark om Madelyn weg te halen. Het duurde een kwartier voor ze aankwamen en waren het niet eens met de situatie. Maar zij hadden geen keuze en moesten doen wat er van ze werd verwacht. Een van de agenten zei: “We kunnen niet echt iets zeggen, maar hopelijk snap je door onze gezichtsuitdrukkingen hoe wij ons echt voelen.”

She Was Booted Out

De politie

Zelfs zij waren het ermee eens

Madelyn zat op Facebook om haar zorgen te uiten en schreef over het onrecht dat haar is aangedaan. Haar bericht ging viraal. “Mensen hadden medelijden. En zij vonden het absurd.” Dit is wat Madelyn ook nog op Facebook zette. Het is hopelijk nu wel duidelijk voor de politie wat wel en niet kan worden toegestaan.

Even The Police Agreed

Zelfs zij waren het ermee eens

Advertentie